Beoordelingen van De Chinese Muur Westervoort

Recente recensies

4.0
J.h.f. Ketelaars
14 juni 2024

Komen hier al jaren, eerste beoordeling. Pluspunten: 5 sterren gegeven omdat: eten goed bereid, uitstekende kwaliteit, altijd heerlijk warm als we het opgehaald hebben van Westervoort naar Duiven. Bestellen regelmatig 2 combinatie schotels van ieder drie gerechten, voor de keuze èn om er heerlijk met drie personen makkelijk twee dagen van kunnen eten. Want de kwaliteit is zo goed dat opwarmen in de magnetron de volgende dag geen afbreuk doet aan de smaak. Minpuntje: De laatste keren is wel opgevallen dat de porties een stuk kleiner zijn geworden, veel kleinere bakjes. Ik had liever gezien dat het een paar euro duurder was geworden, zoals alles duurder wordt, dan deze kleinere bakjes.

Eduard
10 juni 2024

Heerlijk en lekker snel klaar ✅

Mark-Jan de Haan
10 juni 2024

De smaken zijn goed. Maar het vlees in de babi ketjap veel te hard en de miniloempiaatjes zaten niet bij de bestelling. Matig in zijn geheel dus.

Patricia Jager
9 juni 2024

Jammer dat er geen kroepoek bij zat en volgens mij was de lemon Kai geen Lemon Kai maar iets van kip kerrie? Vreemd. Voor de rest prima gegeten.

Danny Schubert
8 juni 2024

Ik doe eten bestellen en stel niet op prijs op achteraf een beoordeling te geven

Lorsberg
2 juni 2024

Tja sieuw was taai en droog dus oud jammer

Monique Engelhard navarro
28 mei 2024

Ondanks dat het zo druk was hebben we weer heerlijk gegeten.complimenten voor het snelle afhandelen van de bestelling maar ook tussen tijd in het restaurant bezig te zijn

Anoniem
21 mei 2024

Helaas vlees droog, smakeloos, bami en nasi droog, geen of weinig kruiden, niet zoals we ooit gewend waren. Jammer

Sehr Lecker
21 mei 2024

Sehr

Christian
20 mei 2024

Het eten is ons erg slecht bevallen. Het smaakte droog en taai. En de kip is de soep is een echt vies. Ben er een dag ziek van geweest met mijn vrouw. Gelukkig hadden de kinderen er niet van gegeten

Ard
15 mei 2024

De loempia bevat veel zout en dat proefde je en de porties van het combinatiegerecht waren aan de kleine kant

Harry Kersten
10 mei 2024

Ging perfect

Dani
10 mei 2024

Weinig smaak. Bestelling zou om 17:30 klaar zijn en kreeg pas om 18:05 mijn eten. Mini loempia's waren niet gevuld en in de tjap tjoy zaten 2 stukjes kip.

Petra
9 mei 2024
Theo
5 mei 2024
Hans Folmer
2 mei 2024

Prima maaltijd en stond klaar op de gekozen tijd.

Masc
2 mei 2024

Prima, als verwacht en precies op tijd! Tot de volgende keer.

Peter Lentjes
22 april 2024

Altijd goed.

Masc
21 april 2024

Prima& snel!

R.Bongers
18 april 2024
Brugman
15 april 2024

Wij komen al 20 jaar bij dit restaurant en de service en het eten zijn super. Nog nooit een klacht gehad

!
10 april 2024
Van leijen
8 april 2024

Normaal gesproken heel erg lekker. Nu was het klef en oud. Leek wel opgewarmde prak van eerder op de dag. Heel jammer.

Eduard
31 maart 2024

Ik had het gerecht groenten met garnalen en bami het was super lekker pluim voor de kok 👌🏼

Marjon willems
30 maart 2024

>Het eten was wat afgekoeld. >Complimenten voor het snelle afhandelen v d bestelling. >Erg fijn dat je online kunt bestellen!

Peter Jager
25 maart 2024

Ik kom hier bijna iedere week dus weet waar ik het over heb, De constante hoge kwaliteit van deze chinees is al jaren geweldig. Nooit geen klachten over het eten en de prijs. Had gisteren een combinatie gerecht besteld met babi pangang daging smoor en kipkerrie en nasi. Was een perfecte combinatie en prima klaar gemaakt. En niet te vergeten het super vriendelijke en hardwerkende medewerkers. Ga zo door De chinese muur. Niets anders dan lof voor jullie. Groetjes Peter Jager.

Eduard
23 maart 2024

Het eten was zalig en de service goed

Jeanette
21 maart 2024

Het eten was weer heerlijk.

jeroen
18 maart 2024

Bami besteld, nasi geleverd

henk
12 maart 2024
Rene
4 maart 2024

Was gewoon goed

Kunne
25 februari 2024

Prima.

W. Maas
19 februari 2024

Het was weer heerlijk. We genieten er altijd van

Scheltinga
19 februari 2024

Super goed om vanuit de auto, terug van vakantie, de bestelling online te doen en hij stond keurig klaar op de afgesproken tijd! Ikbhad alleen een gewone loempia besteld en kreeg er een met bruin vlees, ook de taugé was helemaal bruin. Smaakte wel maar niet zoals ik graag wilde. We komen zeker bij jullie terug

miranda
19 februari 2024

altijd lekker zoals altijd en vriendelijk personeel

Max Röder
10 februari 2024

Het eten was goed op temperatuur en het smaakte uitstekend.

Groovy
7 februari 2024

Zeer klantvriendelijk en het eten is altijd lekker.

Bernardo
5 februari 2024
Jan Lap
1 februari 2024
rebecca verhoeve
28 januari 2024

Bij onze vorige bestelling zat geen kroepoek die we wel betaal hadden. dit gister bij onze nieuwe bestelling doorgegeven en we kregen hem er gister gewoon bij! nou mega lief van deze mensen super opgelost

Fred de Brouwer
27 januari 2024

Was prima en goed. Normaal gaat altijd alles goed, nu waren jullie de tomatensoep vergeten bij de bestelling te doen. Kan gebeuren, wordt de volgende keer opgelost hebben we telefonisch afgesproken. Fijn weekend,

Vincent
18 januari 2024

Eten is prima alleen klopte de bestelling niet …

James de la Motte
10 januari 2024

Makkelijk vooraf online bestellen Vriendelijk.personeel. Lekker eten en prettig geprijsd Kortom een aanrader

Saskia
10 januari 2024

Heerlijk gegeten zoals altijd 🤗

Sander
7 januari 2024

Smaak was goed, eten was niet heel warm. Fijn dat jullie mee dachten mbt de ve-tsin. Ondanks dat het erin zat had vriendin minder last van de buik. Komen graag nog een keer terug.

Marina
6 januari 2024

Zoals altijd heerlijk

John
2 januari 2024
Monique
29 november 2023

Was super lekker en echt een aanrader en zeker het geld waard

H.Loser
27 november 2023

Alles naar behoren, geen slechte verrassingen

Lotte
24 november 2023

Ik heb vandaag loempia’s bij jullie besteld en gegeten. Inmiddels ben ik al de hele avond aan het overgeven met buikkramp. Volgens mij is er iets niet goed gegaan met jullie eten.

Thomas
23 november 2023
Rob
18 november 2023

Regelmatig de ossenhaas besteld, maar vandaag was het vlees niet wat wij meestal voorgeschoteld kregen, (zeker niet mals, taai zelfs) jammer. Het kipgerecht smaakte prima.

Faber
13 november 2023

Alles was goed verzorgd alleen de loempia's waren extreem vet. Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Het vet liep door de tas en over het bord.

.
9 november 2023
Polman Rob
29 oktober 2023
Mc
25 oktober 2023
J
22 oktober 2023

Altijd weer heerlijk!

Danny
20 oktober 2023

Was weer top.

Frans
16 oktober 2023

Maanden afgehaald heerlijk.

Wolf
12 oktober 2023

Ik had 2,5 punt willen geven het speenvarken was wederom erg droog net als de sate. Dit is 2e keer dat spek droog was.

M. H. Ligthart
9 oktober 2023

De smaak van het eten vonden wij wat vlak en moesten toevoegingen doen om het op smaak te brengen. De bestelling stond om 17.00 uur klaar, maar heeft kennelijk al wat langer klaar gestaan, bij thuiskomst was het eten al behoorlijk afgekoeld, heel jammer

Harry
2 oktober 2023

Heerlijk gegeten mie fang ‘de Chinese muur’ ophaaltijd was wat optimistisch duurde wel 20 minuten langer. Tip; geef gerust aan dat het wat langer duurt dan de standaard 20 minuten dan weet de gast beter waar hij/zij aan toe is.

Ano Niem
1 oktober 2023
Jeroen Moerenhout
20 september 2023

Top van smaak

Rebecca verhoeve
18 september 2023

Smaakvol maar heel erg weinig voor ruim 40euro! We zouden 18.30 het eten ophalen 18.50 was het pas klaar we reserveren niet voor niks! Erg jammer

Kelderman
14 september 2023

Heerlijke Loempia’s

Jolanda Haagen
13 september 2023

Al 30 jaar de beste , heerlijk en volle portie’s waar voor je geld , hoop dat we er nog lang van kunnen genieten,

Adri
11 september 2023
Roy
11 september 2023

Hoi, ik kom al zeker10 jaar bij jullie! Het eten is eigenlijk altijd goed tot vandaag 10-09-2023. De bami smaakt naar boter en niet een klein beetje. En de bami-pangang: het vlees is niet vers en de smaak er zit zeker iets anders in dan alleen varkens vlees, echt heel goor. De volgende keer breng ik het terug. De koe loe Kai was wel goed en het vlees met champignons ook. Vandaar toch nog 2 sterren.

Paul Sonneveld
2 september 2023

Goed eten en goede service

John
24 augustus 2023

Altijd weer heerlijk!

Esther
22 augustus 2023

Ik had op de site besteld, omdat ik op tijd moest eten en weer door moest naar een afspraak. Maar toen ik op de afgesproken tijd kwam moest ik nog 25 minuten wachten. Ik bestel niet voor niks drie kwartier van te voren denk ik dan.... Het eten was heerlijk, zoals altijd!

Vera
21 augustus 2023

Lekker, maar niet compleet. Geen kroepoek (wel besteld). En 1 van de pisang goreng was geen banaan, maar vlees... Wel precies genoeg verder! Meestal is het teveel! Ook wel een keer fijn.

wh
20 augustus 2023

heeeeeeerlijk !!!!!!!!! de beste hier in de buurt.

M vd Logt
18 augustus 2023

Heerlijk vers bereid eten, altijd vriendelijk en behulpzaam, een echt ‘welkom klant’ gevoel, zeer goede service!! We komen er graag.

Lekkerbek
13 augustus 2023

Lekker, meer dan zat eten voor 2 personen. Ook lekkere groente, dus top!

Frans Willemsen
6 augustus 2023
John
4 augustus 2023

Altijd weer even heerlijk!

Victor
30 juli 2023

Makkelijk online bestellen, vriendelijke mensen, zeer goede kwaliteit.

Herlen
30 juli 2023
Rob Freriks
29 juli 2023

Was zoals gewoonlijk weer perfect geregeld en het eten was uitstekend.

Jens Niesen
27 juli 2023

Top: Algeheel allemaal goede kwaliteit en lekker. Tip: De babi Ketjap was qua smaak heerlijk alleen het vlees was veel te droog en taai. Dit had beter gekund. Daarom 3 1/2 ster in plaats van 4

Jansen
22 juli 2023

Eten is goed maar heel lang wachten voor je wat hebt

Saskia
2 juli 2023

Heerlijk vers en warm eten

Paul Sonneveld
22 juni 2023

Bestelling was op tijd geleverd

Robert
19 juni 2023

Zoals altijd: Top kwaliteit !

Kluin
18 juni 2023

Zoals altijd top top

Frans
16 juni 2023

Alles in orde. Altijd lekker eten

Rob
8 juni 2023

Heerlijke gerechten en precies gereed op het ophaal moment

Susanne
4 juni 2023
Albert Kraak
1 juni 2023

De loempia's waren erg lekker evenals de saus We hadden wel graag wat atjar erbij gehad.

Tonny Terhaard van Workum
1 juni 2023

Het was heerlijk en netjes verzorgd.

J. BOYD
26 mei 2023

Excellent quality, ready in perfect time, well packed !

F. Willemsen
25 mei 2023
A van de rhee
14 mei 2023

Goed eten top

Evers
13 mei 2023

Het vlees was veel te droog. In de loempia en in de babi pangang.

Ed
12 mei 2023

Perfect eten gehaald

Haagen
29 april 2023

Heerlijk en hoeveelheid, kwaliteit, erg goed

Ad
24 april 2023

On line bestellen super gebruiksvriendelijk! Jammer dat r 0,25 cent betaald dient voor afrekenen met I deal. Bestelling was op afgesproken tijd klaar en eten zelf zoals altijd heerlijk! Had ietsje warmer gemogen.

Dave
11 april 2023

Is goed eten vriendelijke mensen goede service